Blog Alarm Systemen

maart 31, 2016

Alarm SysteemBlog Alarm Systeem - Domotica Comfort

Een Alarm systeem van Texecom Premier Elite (waar wij mee werken) inbraakpanelen kunnen worden uitgerust met zowel draadloze als bekabelde detectiemiddelen. Dit zijn detectoren welke reageren op beweging in een ruimte, rook detecteren, koolmonoxide meten bij een kachel of geiser, etc.
De bediening van het systeem kan op verschillende manieren plaatsvinden, via een pincode, een handzender of zelfs met uw smartphone (via ip, dus geen kosten van een sim kaart)! Bij een melding van één van de detectoren, wordt de vooraf bepaalde alarmeringswijze gestart. Deze kan bestaan uit een optische/akoestische alarmgever in de woning, een melding naar uw Apple of Android smartphone of naar een gespecialiseerde meldkamer. Ook kunt u gebruik maken van digitale camera’s, ter controle en verificatie van alarmmeldingen. De beelden van totaal vier camera’s kunt u via de APP op uw smartphone bekijken!

Unieke eigenschappen

  • IP doormelding
  • Push notificatie naar Smartphone (dus geen telefoon abonnement  nodig)
  • Uitgebreide range van componenten
  • Bediening via keyfob, keypad, tag of APP
  • Ondersteuning Hikvision IP-camera’s
  • Modulaire opbouw
  • Grade 2 gekeurd

Draadloze techniek

Binnen het Premier Elite draadloze platform wordt gebruik gemaakt van de zogeheten Ricochet® Mash technologie. Dit is een intelligente 2-weg draadloze techniek, waarbij alle detectoren en het paneel een actieve rol spelen in de communicatie. Iedere detector is een signaalversterker, waardoor op een betrouwbare wijze grotere afstanden kunnen worden overbrugd. Het bereik en veiligheidsniveau is hierdoor groter dan ten opzichte van alternatieve fabricaten. Dankzij de 2-weg communicatie wordt tevens het energieverbruik gereduceerd en is de batterij levensduur van de detectoren groter. Dit is “the top of the bill” voor een Alarm systeem en daarom werken wij van Domotica Comfort alleen met dit systeem.

Cloud” ondersteuning / APP’s

Alarmmeldingen ontvangt u via de App op uw smartphone, ook wanneer u de App zelf heeft afgesloten, dit wordt pushtechnology genoemd. U mist hierdoor geen essentiële informatie en kunt snel reageren op gebeurtenissen! De communicatie vindt plaats via uw internet verbinding. Voor de Premier Elite kunnen meerdere eindgebruiker de App. gebruiken en Push berichten ontvangen. Dit is ook per gebruiker in te stellen.

Financiën

Het Premier Elite concept biedt een buitengewone prijs/kwaliteitsverhouding. Dankzij slimme technieken en goed doordachte opbouw levert zowel de apparatuur als de installatie een belangrijke bijdrage aan een zeer interessant prijsniveau.

De texecom onderscheidt zich van andere systemen doordat het een losse centrale heeft met een apart LCD bediendeel. Op deze manier kan de centrale in de meterkast nabij de modem/router geplaatst worden, wat de kans op sabotage verkleint.

De verschillende apart te schakelen zones maken het Texecom alarmsysteem geschikt om het alarm voor een gedeelte van een huis of bedrijf onder detectie te zetten.  Bijvoorbeeld een garage of kantoorgedeelte, of ’s nachts alleen de alarmering op de benedenverdieping.

Bovenstaand alarm systeem kunt u alleen bestellen incl. montage aangezien dit een te ingewikkelde montage betreft. Sommige collega bedrijven verkopen dit wel zonder montage, maar daar zal u achteraf duur komen te staan omdat u alsnog een monteur moet laten komen voor het afregelingen van het systeem. (Wilt u toch zelf aan de slag, zie dan hieronder voor een simpeler versie Alarm systeem).

Wij programmeren het alarm systeem zo dat de draadloze detectoren gekoppeld zitten aan de centrale die bij alarm een Push melding geven op de door u gewenste Smartphones. Ook kunt u kiezen voor een doormelding naar een centrale (Daar kunt u een abonnement voor af sluiten) maar dat raden wij u af.

Nadat u contact met ons heeft opgenomen kunnen wij u een op maat gemaakte offerte aanbieden zodat we het complete alarm systeem op een later tijdstip door een van onze monteurs geïnstalleerd en programmeert wordt.

Meer informatie over de Texecom Premier Elite systeem

Zelf aan de slag met een Alarmsysteem van KlikAanKlikUit

Hoef je geen professioneel alarm systeem en wil je er zelf mee aan de slag dan kun je onderstaand alarm systeem eens bekijken, dit is er in 2 uitvoeringen, 1 geheel draadloos en niets meer of minder, of 2 een systeem dat net als bovenstaand systeem ook verbonden is met het internet waar je pushmeldingen ontvangt op je smartphone als u niet thuis bent of naar meerdere mensen.ALSET-2000-Set-2
De meegeleverde sensoren waarschuwen u via de luide sirene als er een deur of raam wordt geopend of als er beweging wordt gedetecteerd. Met de afstandsbediening kunt u uw alarmsysteem eenvoudig in- en uitschakelen.
U kunt naar wens eenvoudig meerdere sensoren en/of afstandsbedieningen toevoegen (er kunnen maximaal 16 apparaten in combinatie met de sirene worden gebruikt). Door deze set te combineren met het OCTOPUS Control station, kunt u uw alarm ook in- of uitschakelen via uw tablet en/of smartphone en pushmeldingen ontvangen als u niet thuis bent, zie Draadloos beveiligingssysteem 2
Lange batterijduur en indicator voor batterij bijna leeg zodat het systeem altijd werkt. De sirene kan op elke locatie binnens- of buitenshuis worden geplaatst (IP44-waterbestendig).
Anti-sabotage-systeem: de sirene wordt geactiveerd als er een sensor wordt verwijderd of geopend
Geen maandelijkse kosten. Eenvoudig te installeren, geen elektricien nodig. Veilige 2-weg communicatie bij 868 MHz (geen Wi-Fi-interferentie) met een bereik van tot 70 meter binnenshuis en tot 120 meter buitenshuis

De oplossing

Voor een Alarm systeem oplossing kunt u bij Domotica Comfort terecht zodat u alles in een keer geregeld heeft van oplossing tot en met de installatie, dan bent u in een klap van alle rompslomp af, en u krijgt er heel wat comfort en veiligheid voor terug. Informeer naar de mogelijkheden. Dat kunt u door middel van ons contact formulier zodat de vraag direct bij ons aankomt, ook kunt u ons rechtstreeks Mailen of via onze Webshop waar een Chat systeem aanwezig is waarmee u rechtstreeks met ons kunt chatten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *